Gamla Skogarderoben

Jag har shoppat skor i min egen garderob igen! Man kan inte bli mer ekonomisk än så. Jag älskade att shoppa kläder och skor när jag var 15-18 år. På den tiden då man inte hade några andra utgifter och därför kunde lägga pengar på precis vad man ville. Det var en härlig tid. Nu har jag andra prioriteringar, men det är ganska smart att jag fortfarande har min skogarderob kvar hemma hos mamma och pappa i deras källare. Har sååå mycket fina skor där som jag helt glömt bort eller tröttnat på för flera år sen, men som jag är redo att tycka om igen.

Hittade bland annat dessa svarta ankleboots där med lite klack. Fick tvätta dem lite, men de är väldigt fina ändå för att ha stått i min skogarderob i 5-6 år. Jag hade dessa på mig mycket under sista året på IB, och lite under mitt första år på universitetet. Sedan tröttnade jag på dem eller glömde bort dem helt enkelt. Jag tog med mig dem tillbaka till England nu eftersom jag tror de kommer passa perfekt på jobbet. De är inte så speciellt höga och väldigt bekväma.

Dessa gråa pumps hittade jag också i min skogarderob, som köpte jag i Eskilstuna under mitt första år på IB. Det var 10(!!) år sedan nu. Jag har verkligen blivit gammal... Min fästman kommer ha en grå kostym på sig på bröllopet, så jag har funderat ett tag på gråa skor till min spetsiga two piece. Kanske kommer jag ha på mig dessa under vigseln. De är jättesköna att gå i, och inte för höga heller, så det skulle nog passa riktigt bra. Måste också tvättas lite men annars är de perfekta. Vem sä​ger att man må​ste shoppa nya skor hela tiden nä​r man kan shoppa pre-loved frå​n dig sjä​lv!

Gillar

Kommentarer