Frukt & blomsterbröllop

Igår var det min tur att ge min man en årspresent, och jag valde att köpa en date night-låda från Box 42, med temat Treasure Island. Den innehöll en massa smått och gott för en rolig och lite annorlunda date night.

Först dekorerade jag bordet, och gjorde i ordning för en rolig kväll, med ett täcke av sjögräs, lite palmblad, kokosnötter att dricka ur, samt lite torkad frukt till snacks.

Sedan lagade jag middag till min man, och använde mig av receptet som följde med i lådan. Det blev en tropisk currykyckling med ananas, cashewnötter och ris, samt en sås gjord på kokosmjölk, soya och lite apelsinjuice. Jag försökte få in så mycket av "frukt"-elementet i vår årsdag som möjligt här 😉

Middagen blev riktigt god! Kyckling och ananas passar ju alltid bra ihop.

Efter middagen hällde vi upp little turtle juice (som också fanns med i lådan) i den ena kokosnöten, och coconut flakes och torkad ananas i den andra. Sedan var det dags att börja spela!

Vi gick runt kartan med en spelpjäs och tärning, och stannade för att göra flera missions. På bilden nedan blev det äggmålning - vi fick dessa batteridriva, äggformade ljus att måla, som sedan lyser i olika färger. Riktigt roligt.

Vi fick lägga pussel, lyssna på tropisk musik, dansa, tävla i memory, leka kurragömma... Det tog flera timmar och det var riktigt roligt.

Det sista vi gjorde var att fånga en love bug i en glasflaska. Vi lyckades fånga den här lilla gröna varelsen, som tydligen ska representera vårt förhållande. Men ååh 😂

Det var verkligen en rolig och annorlunda kväll, som både jag och min man uppskattade väldigt mycket.

Gillar