Fruit tea & autumn walk

Utmaningen just nu är att försöka hitta på nya saker, och få ett avbrott i vardagen, mitt i alla begränsningar och förbud. November blir väldigt lätt en tråkig månad om man inte har några planer förutom jobb. Vi har bara avklarat två veckor av den här totala lockdownen, men visst känns det redan som en evighet. Jag gillar att prata om de positiva aspekterna med mitt liv just nu, som mycket sömn, lite stress och hur mycket jag trivs i vår lägenhet. Men självklart ser jag också fram emot att livet återgår till det som i början av året ansågs som normalt.

Igår var det ännu en gråbrun novemberdag, så jag gick till dammen och köpte en kopp fruktte med smak av mango och jordgubb. Sedan tog jag en promenad i parken för att tanka dagsljus. Det smakade så gott, och var en trevlig upplevelse. Min gröna köpp lyste upp den gråa omgivningen.

Vilken lyx att teboden fortfarande har öppet för takeaway.

Jag och min man har även börjat gå promenader på kvällarna i veckodagarna, typ vid nio. Ingen är ute då, och det är så härligt att ta luft precis innan man går och lägger sig. Annars inget nytt, jag jobbar på och hoppas julen blir härlig.

Gillar

Kommentarer