Fridge Favourites

Så här ser min kyl ut idag!

Vi varierar innehållet i kylen väldigt mycket. De flesta jag känner verkar inte göra det - tex mina föräldrars kyl ser till 90% likadan ut vecka till vecka. Många verkar köpa samma basprodukter som de alltid har hemma, och visst gör vi också det till en viss del, men samtidigt tycker vi om att variera vår matlagning väldigt mycket, så därför varierar även ingredienserna. Vi är inte heller personer som dricker samma juice varje vecka, eller ens äter samma märke på ostar. Vi gillar att prova ny mat hela tiden, och det märks på vår kyl.

Det som alltid finns i vår kyl dock, är coca cola, fanta, Activia yoghurt, gurka, citroner, klementiner och paprika. Samt Heinz ketchup och Heinz majonnäs (min man är ju engelsk, och äter ketchup eller majönnäs till allt...). Vi ser också alltid till att ha smör, ost, mycket grönsaker, ett par öl, och flera juicer i kylen, men märken och smaker på dessa ändrar vi hela tiden.

För mig går det i perioder då jag absolut äääälskar juicer och smoothies, och bara vill dricka det hela tiden. Jag är inne i en sådan period nu, så i kylen just nu har jag både innocent smoothie, tranbärsjuice, äppel och apelsinjuice.

Om jag väljer ut två favoriter ur kylen den här veckan, så är det Starbucks frappuccino och den stora burken med oliver. Jag kan inte få NOG av oliver!! DET är bättre än godis.

När jag ändå sitter här i mitt fullspäckade kök (vi har nyss handlat mat för veckan) och skriver, kan jag väl också lägga upp en bild på vår fruktskål. Verkligen full den här veckan! Både jag och min man har blivit riktigt duktiga på att äta frukt som snacks istället för att kasta oss ner i en chipspåse. Min man tränar ju inför cyklingen nästa år, och jag vill bara känna mig fräsch och hälsosam.

Gillar