Fredagslistan

Det bästa med denna vecka? Cobham i lördags med min man var fantastiskt mysigt. I vardagarna blir det mer små ögonblick som “stand out”. Typ att det går bra med något på jobbet, att man dricker en kopp grönt te när man fryser, att man får busa med marsvinen etc.

Det sämsta med denna vecka? Det är verkligen att min mens fortfarande inte kommit, och det är nu dag 38… Jag har mycket PMS-symptom som jag vet kommer lindras så fort mensen kommer, så därför går jag nu bara runt och ivrigt väntar på den.

Veckans serie? Vi har tittat på den senaste säsongen av South Park. Som alltid med South Park tycker jag avsnitten antingen är extremt roliga, eller bara blä. You never know what you’re gonna get with that show.

Vad händer just nu? Jag har en rast på jobbet där jag skriver inköpslista och bloggar.

Den senaste bilden du tog? Faktiskt inte tagit några bilder sedan i söndags. Den senaste var en bild på min lilla fruktsallad + citronvatten som jag gjorde efter att jag pratat med både min mamma och min bror som började känna sig sjuka. Kan jag skippa en förkylning i höst hade jag blivit glad.

Har du en bra hårdag? Jag tvättade håret igår kväll, så det är väldigt fint och fräscht. Samtidigt gillar jag volymen man får av torrschampo på dag tre. Men jo, det är en bra hårdag.

Var vill du vara om 6 år? I oktober 2025 vill jag… Ha ett barn. Jag vill vara en mamma. Och jag vill ha klarat ut Homescapes alla nivåer 😂

Vad gjorde du för exakt 5 månader sen? Den 18:e maj fyllde min man år . Jag lagade en engelsk frukost till honom, vi shoppade på stan och åt middag med hans familj.

Har du gjort något onödigt idag? Jag hade ju inte behövt blogga precis nu, men jag anser det inte som onödigt. Det är bara kul. Nej… det kanske skulle vara att platta håret då när det är fuktigt ute.

Dagens mysigaste? Jag vaknade upp av en kraftig åsksmäll kl 03:15 imorse, och ösregn som smattrade på badrumstaket. Jag älskar ljudet av regn när man vet att man inte behöver gå ut i det. Det var bara så varmt och mysigt där i sängen.

Vad är helgens fantastiska planer? Imorgon ska vi träffa vänner och spela minigolf! På söndagen vill jag bara vara hemma och mysa med min man innan han reser till Portugal.

Gillar

Kommentarer