Fredagskvällen med pappa

I fredagskväll fick jag umgås lite mer med pappa, och det var riktigt roligt. Pappa, hans vän och min fästman kom tillbaka från ölfestivalen i Kensington samtidigt som jag kom hem från stallet (mer om det i ett annat inlägg, men jag hade en välgörenhetsdag på jobbet och tillbringade dagen med att skrubba hästboxar...), och vi gick ut till en pub här i närheten (The Star) åt mat och tittade på fotbollen. Första Premier League matchen för denna säsongen, så det var lite speciellt.

Pappa åt lasagne medan jag och min fästman valde hamburgare. Dock beställde jag in det vegetariska alternativet; inte för att på något sätt vara "duktig" eller tvinga mig själv till det, utan för att det lockade mest helt enkelt. Istället för köttet var det nämligen en stor, friterad flat mushroom, med vitlöks- och örtmarinad. Väldigt gott! Det blev även efterrätt på det (jag var hungrig efter att jag jobbat i stallet hela dagen). Jag beställde in en Cookie Cup Explosion med kakor, brownies, honung och vaniljglass, medan min pappas vän valde cheesecaken. Så delade vi på dem, men jag är inget stort fan av cheesecake. Jag gillar sötsaker mer idag än vad jag gjorde för ett år sedan, men cheesecake har jag svårt för... Jag fattar inte vad som är så himla gott/speciellt med det?

Efter puben och fotbollen gick jag, pappa och min pappas vän (eller "uncle T" som min fästman kallar honom för eftersom han är mer som en morbror/farbror till oss haha) vidare till en annan pub (Rose & Crown) och tog en drink där innan läggdags. Min fästman gick hem för att sova; han hade ju sin svensexa att förbereda sig för haha. Det var riktigt trevligt att få tillbringa en kväll med pappa när han var här. Annars har vi ju varit ganska upptagna på olika håll under hans vistelse. Nu har han åkt hem och jag ska ta tag i städningen, men vi ses ju redan nästa vecka igen.

Gillar