FREDAGEN DEN 8:E

Jag är så trött att jag kan somna ståendes just nu – helgen har verkligen gått i ett, och jag har sovit/vilat ytterst lite, men det har varit såå kul att ha hela min familj här! Verkligen värt det. Jag jobbade halva dagen i fredags innan tomten knackade på dörren vid 12 och delade ut julklappar. Jag skämtar inte; en kollegas man klär ut sig till tomte varje år och kommer förbi kontoret… Fick vin från en av mina chefer och choklad från den andra. Och sedan hade vi julklappsbyte oss anställda emellan, och då fick jag tvål från The Body Shop… Andra året i rad jag fått dusch/spaprodukter som jag inte använder utan bara “skickar vidare” haha. Folk kanske tycker det är den bästa presenten, men när det kommer till hud och kroppsvård är jag ett märkesfreak som bara använder väldigt specifika produkter.

Efter julklappsutdelningen begav vi oss till en publiknande restaurangkedja som heter The Grumpy Mole, för jullunch. Gjorde misstaget att åka i min assistents bil, som verkligen inte är en bekväm bilkörare, och självklart kom vi dit sist av alla för att han körde vilse… Men resten av dagen var bra! Vi åt trerätters till lunch; kycklingspett, kalkon och rostad potatis (engelsk julmat) och sedan kolakaka till efterrätt. Jag drack prosecco och vin. Samtidigt fick min man hämta nycklarna till vår nya lägenhet och min familj hoppade på planet för att flyga hit! Lunchen med jobbet var trevlig, men efter vi ätit klart kände jag mest att jag ville hem nu, se den nya lägenheten och möta upp min familj, så när den första personen åkte hem ringde jag min man som hämtade mig. Kom hem vid 5, medan resten av julfesten pågick till sent på kvällen.

Några timmar senare mötte vi upp mamma, pappa och min bror på stationen. Det var så mysigt att se dem! Såg ju pappa förra veckan, men min mamma och min bror har jag inte träffat på alldeles för länge. Min första fråga till mamma var “hur var det att flyga?!” och svaret jag fick var att det gick jättebra. Såå glad för mammas skull och hoppas hon vågar sig på att hälsa på mig mycket oftare nu. Visste att det skulle gå bra! Allt går ju om man vågar. Efter att de alla ätit pasta carbonara hemma hos oss, begav vi oss sedan till den nya lägenheten så de fick se den. Sedan gick vi till en pub som heter The Sun, som ligger i närheten, och där tillbringade vi resten av kvällen. Helt underbart att ha hela familjen samlad igen.

Gillar