Fredag eftermiddag & lördag morgon

Åh vad härligt med helg. Jag har känt mig väldigt trött den här veckan.

Jag började min helg redan på fredagslunchen med att baka frallor igen. De blev ju så bra förra gången, och det var så gott att äta dessa tillsammans med kyckling, pasta och potatissallad. Bestämde mig därför att det fick bli vår lördagslunch även denna vecka, efter min mans vanliga cykeltur på lördagsmorgonen.

De blev perfekta även denna gången! Tycker jag är duktig som kör på känsla när det kommer till hur mycket torrjäst man ska ha i. Receptet jag följer är mammas, och hon (som många andra i Sverige) har aldrig använt sig av torrjäst.

Efter jobbet firade jag med en promenad, och invigde mina nya Nike Classic Cortez. De är exakt likadana som de jag tidigare haft i 3 år. Jag älskar dem. Inser att jag blivit som min pappa som köper likadana skor hela tiden. Byter ut de gamla när de blivit slitna med exakt samma modell 😂

Sedan tillbringade jag en halvtimme med att klippa min mans hår. Han har verkligen sparat ut håret under den här lockdownen, och det är så otroooligt tjockt och fint. Jag vill jättegärna att han ska skaffa en man bun. Jag satte uppe hans hår för att se om vi var nära, men inte riktigt än... Tofsen hamnade mitt på huvudet! Jag hjälpte honom i alla fall att snygga till sin frisyr på sidorna och bak i nacken. Bävar för den dagen då frisörerna öppnar igen, och han kommer klippa av sitt långa, underbara hår 😭

På kvällen videosamtalade vi med min mamma och pappa, innan vi gick och lade oss vid 21:00(!!) Vi båda somnade innan 10, och jag vet inte varför vi var så trötta. Men sååå mysigt att krypa ner i en renbäddad säng, tidigt på en fredag och bara sova. Kalla mig gammal, men det är något av det bästa som finns.

På lördagsmorgonen cyklade min man ut på sitt vanliga träningspass. Jag skulle städa lägenheten, men lyckades bara dammsuga halva vardagsrummet innan batteriet på dammsugaren tog slut. Plötsligt händer det. Det fick bli ett par avsnitt av Greys Anatomy istället medan batteriet laddade. En väldigt slö, men härlig start på helgen.

Gillar

Kommentarer