Fredag den 24:e Augusti

Så fort familjen reste hem började jag känna mig sjuk. Tror det har blivit lite för mycket roligt för mig den här månaden, och lite för lite rutiner. Jag har slarvat med mat, sömn, tabletter och druckit för mycket alkohol. Förlåt min kropp, men jag har verkligen njutit av sommaren till fullo.

Det har därför varit tufft att återgå till jobbet med feber och en väldigt ond och svag kropp (kan heller knappt sova på nätterna eftersom slem fastnar i den onda halsen och jag måste spy för att kunna andas), men baksidan av allt det roliga som hänt är ju att man någon gång måste återgå till sina måsten. Nu måste jag jobba ihop mer pengar igen, så jag kan försörja mina framtida nöjen.

Jag har lyckats fått napp på ett nytt projekt i Stockholm, så det ser ut som om jag kommer resa till Sverige på en jobbresa mycket snart. Just nu är jag inte taggad på mer resande utan skulle helst behöva en månad hemma i sängen med Netflix (så känns det nu i alla fall när jag är sjuk), men det kommer nog bli bra. Målet har varit att kunna varva jobb i Sverige och England, och på så sett få ut det mesta av fritiden med både min man och min familj/vänner i Sverige. Vi får se om det funkar i praktiken. Det ska i alla fall bli spännande att bita tag i något nytt i höst.

Allra först ser jag dock fram emot att fira bomullsbröllop med min man! Sommaren är inte över innan vi firat vår första bröllopsdag, och det gör vi nu i helgen. Det ska bli så mysigt. Jag vet att min man planerat en middag någonstans, och sedan ska vi ge varandra presenter utav bomull. Får se om vi hittar på något mer. Känner jag mig fortfarande inte helt hundra, kommer jag vara helt nöjd med att bara hänga hemma i myskläder.

Gillar