Fredag 6 mars

Välkommen fredag!! Idag har jag avklarat 10 arbetsveckor på rad utan semester... Det känns. Jag är riktigt sliten, men snaart är det dags för mig att ha lite semester. Två veckor kvar till Sverige, fyra veckor kvar till USA.

Den här helgen ska jag dessutom få umgås med mamma och pappa!! De är på väg till London as we speak, och jag insåg precis att mamma numera flyger oftare än mig 😉 Jag längtar efter att få träffa dem. Jag har till och med jobbat in extra tid den här veckan (kanske därför jag känner mig lite extra sliten), så att jag ska kunna sluta 14:30 och möta upp dem så fort de landat. I can't wait!! Var så glad när jag vaknade imorse och min första tanke var att jag ska träffa dem ikväll. Ikväll ska vi hänga vid Fulham Broadway, och imorgon kommer de ner till oss.

För övrigt har min vecka gått ganska fort, och min tisdagskväll existerade knappt. Efter dagar av mensvärk bestämde sig min kropp för att börja ömma precis överallt, och jag fick feber. Jag kände mig som ett enda stort blåmärke när jag kom hem från jobbet, och gick och lade mig tidigt och tittade på Real Housewives of Beverly Hills i sängen. Vaknade sedan vid 01:00 i en pöl av svett, men det var som om det var precis vad jag behövde för att få bort smärtan och febern, för efter det kände jag mig bra igen. Ibland reagerar min kropp ganska underligt på menssmärtor. Antingen spyr jag, eller så börjar kroppen "attackera" sig själv som vid en influensa.

Solen skiner, himlen är blå idag och jag har skaffat Hayu! Jag kan inte sluta titta på The Real Housewives of Beverly Hills. Började på säsong 1 to get in the groove for LA, och det är det enda jag vill titta på just nu. Har sett nästan 3 säsonger på två veckor! Kyle Richards är min favoritfru.

Vad mer har hänt i veckan? Jo, jag besökte djuraffären för att köpa lite mat och hö åt mina bebisar, och som vanligt blev jag accompanjerad (stavning?) av min man. Han litar fortfarande inte på mig. Tror inte jag klarar av att besöka djuraffären helt själv, utan att komma hem med ett par marsvinsbebisar till 😂

Annars har det bara varit jobb, jobb och mer jobb för mig. Som vanligt. Bara jag som känner att jag "umgås" för mycket med chefer och kollegor just nu, när jag egentligen vill ha en paus från allt och alla och tillbringa tid med mina nära och kära istället. 10 veckor lägger mig på bristningsgränsen till att bli helt galen... HELGEN kunde inte kommit mer lägligt, och jag räknar fort ner till 14:30 nu!!

Gillar