Fräscha blommor

Vi har kommit hem efter några mysiga dagar i Cornwall. Det jag kommer sakna mest är utsikten och stränderna. Det jag kommer sakna minst är blåsten, dålig täckning och att aldrig känna sig fin i håret.

Mysigt att komma hem nu och börja förbereda för hösten. Igår var jag ute på en liten shoppingtur och köpte nya, fluffiga kuddar till sängen, samt blommor till hemmet. För några veckor sedan köpte jag den fiiiinaste vasen någonsin (stor och tung med ett snyggt mönster), och jag har verkligen längtat efter att hitta en passande bukett till den.

Jag köpte också en liten spider plant till hyllan i vardagsrummet. Jag vill verkligen fylla hemmet med mer blommor och liv, och enligt både min mamma och mormor är den här blomman det bästa man kan ha. Omvandlar väldigt mycket koldioxid till syre för sin storlek, renar och fräschar upp vilket rum som helst. Dessutom tycker jag den är väldigt fin med sina randiga, gröna blad.

Jag ser fram emot hösten runt hörnet. En väldigt mysig årstid då man verkligen kan fokusera på att piffa upp hemmet med blommor, mysiga filtar och tända ljus.

Gillar