Franco Manco & Fulham Broadway

Helgen blev inte alls som jag hade tänkt mig, men så blir det ibland. Jag såg framför mig hur jag skulle få umgås mycket med min mamma och pappa. Vi skulle hänga på mysiga pubar och de skulle tillbringa en hel dag hos oss. Det blev inte riktigt så, men jag är i alla fall glad att jag fick träffa dem ett tag.

På fredagen åkte jag och min man in för att träffa dem vid Fulham Broadway och äta middag, men när vi ringer en i deras sällskap säger han att de är flera timmar bort. På en pub på andra sidan London. Jag och min man bestämde oss därför för att äta middag i Wimbledon. Det blev alltså en spontan date night istället på Franco Manco.

De hade supergoda surdegspizzor (älskar surdeg!), och jag åt en med mozzarella, skinka och svamp medan min man åt en med prosciutto, ricotta och tomatsås.

Efter middagen fortsätter vi sedan resan in till Fulham Broadway, och när vi kommer fram är de andra fortfarande inte där. Så vi går till en mysig pub som heter McGettigans och tar ett glas.

Vi hade inte bråttom att dricka ur våra glas, så när vi sedan kom till Brazil där vi skulle träffats två timmar tidigare, var vi sist att anlända. Men äntligen fick jag träffa och krama om mamma och pappa! Så trevligt att se dem, och så stort att även mamma var med den här gången! Fick lov att ta en bild på henne utanför arenan.

Efter Brasil avslutades kvällen sedan inne på Oysterrooms. Det var riktigt trevligt, och jag var glad att jag fick träffa dem, och alla andra, i tre timmar i alla fall och såg fram emot lördagen då jag skulle få umgås med dem en längre period. Men det blev inte riktigt så. Nästan så att fredagskvällen blev mer lyckad ändå.

Gillar

Kommentarer