Från vitt till svart

Det nya kylskåpet har landat och vi kan förhoppningsvis återgå till en organiserad vardag! Man märker verkligen hur beroende man är av vitvaror som till exempel kylskåp, när det går dagar utan att man har tillgång till det. Jag var så sugen på en iskall coca cola igår att jag nästan gick till puben bara för det…

Så hä​r såg vårt gamla kylskåp ut. Säljaren lämnade kvar det i lägenheten, så det var smidigt när vi flyttade in. Det var dessutom ett inbyggt kylskåp som passade bra in i köket som det såg ut när vi flyttade in. Sedan dess har vi ju lagt nytt golv, kaklat och målat köksluckorna, och efter det passade inte det vita kylskåpet in lika bra längre. När det nu gick sönder bestämde vi oss för att köpa ett svart som matchar inredningen och vår stil.

…Och så här ser vårt nya kylskåp ut! Det var spännande att se det i verkligheten, eftersom ingen av de vi tittade på i butiken var av exakt samma modell. Det är både högre och bredare än vårt förra, men passar fortfarande in i vårt lilla kök. Älskar hur rymlig den är inuti också, och det ska bli spännande att börja använda vår water dispenser. Alltid iskallt vatten hemma – ja tack!

Gillar

Kommentarer