Foxlow

Jag har upplevt den första mysiga hösthelgen 2018. Det har regnat konstant och varit riktigt kallt (9-13 grader), så jag har passat på att myst i soffan med filtar och varma drycker, och träffat en vän på en proseccodejt.

I lördags gick nämligen jag och en vän till en pub som heter Foxlow i Balham för brunch. Inte bara åt vi supergoda avocado, chilli och äggmackor, utan vi unnade oss även bottomless prosecco. Alltså fick vi dricka hur mycket prosecco som helst under 1,5h. Ingen aning om hur mycket vi drack eftersom de konstant fyllde på våra glas, men det blev nog en flaska var... Minst...
När det hade gått nästan 1,5h och de fyllde på våra glas igen sa vi att det här är nog det sista glaset. Men sedan kom de tillbaka och fyllde på igen. Okej, det här är nog det sista vi får. De kom dock tillbaka en gång till, och då sa de "ladies, this is unfortunately your last top up." Unfortunately? Vi fick 2h istället för 1,5h så vi var riktigt nöjda och glada (och ganska "salongsberusade"). Puben var annars ganska dyr. Min lilla avokadomacka kostade 10 pund, så om vi går dit igen kommer jag nog beställa något på lunchmenyn istället som mättar lite mer.
Efter Foxlow tog vi en promenad i regnet till Tooting Bec, och besökte en pub som hade väldigt mycket board games. Vi spelade Guess Who, lite kort och det blev ännu ett glas prosecco. Hur orkade vi?! 😂 Sedan åkte vi hem och tittade på Walhgrens Värld. När klockan var 7 kände vi oss färdiga med dagen haha. Det var i alla fall supertrevligt att hänga med min vän hela dagen och prata om allt möjligt.

Söndagen myste jag sedan med vår lilla katt som alltid går utanför sovrumsfönstret (bild ovan), åt relativt nyttig mat för att vara en söndag, planerade veckan och myste mer i soffan under filten. Perfekt helg, verkligen!

Gillar