Fotboll & Kebab

Igår var det som sagt Barcelona vs Chelsea i Champions League och min pappa var där och såg allt det hemska på plats haha. Jag trodde faktiskt vi skulle klara det, men nej… Inte den här gången tyvärr.

Själv hade jag och min man planer på att gå ut till en pub, träffa några vänner där, och se matchen tillsammans, men när vi föreslog att ses på puben ville de andra hellre komma hem till oss och se matchen från vår tv-soffa. Alla vill bara hänga hos oss just nu i lägenheten, så jag antar att jag och min man typ aldrig kommer komma ut något mer haha.

Vi köpte kebab och åt framför tvn, och hade det riktigt trevligt (fastän matchen inte var den bästa då…) Älskar att äta skräpmat och bara hänga med killarna. Vinkvällar med tjejkompisar i alla ära, men jag gillar samtidigt att bara titta på fotboll och umgås med grabbarna. Är ju lite så jag är uppväxt; att gå på fotboll med pappa och äta hamburgare haha.

Nu längtar jag till helgen då jag ska vara bebisvakt. Det var 11 år sedan mitt marsvin dog, men min kärlek för dessa underbara djur finns verkligen kvar. Och nu i helgen har jag fått äran att ta hand om två stycken små bebisar. Ingen kommer se mig mycket i helgen kan jag lova. Kanske i mataffären när jag köper gurka till småttingarna, men annars vill jag bara vara hemma och gosa och leka med dem.

Gillar