Förvaringsinspiration

Säg vad ni vill om The Kardashians, men en som verkligen har en bra inredningsstil är Kourtney, och just därför tittar jag till hennes app ibland. Det mesta i appen måste man prenumera för, men vissa inlägg är gratis.

Precis som Kourtney är jag väldigt mycket för att planera och organisera i hemmet (inte bara i hemmet för den delen, utan med hela livet). Allt flyter på så mycket bättre om man har ordning och reda på saker och ting, och man kan hantera stress mycket bättre.

Kourtney gillar, precis som mig, att bevara non-perishables i glasburkar. Jag har dock inte så här många burkar, utan endast en för pasta och en för ris just nu. Men en dag vill jag också ha ett skafferi liknande detta. Jag är också ett stort fan av hennes val av färg på skåp och lådor!

I framtiden skulle jag också vilja ha en låda/korg med minst 5 olika sorters flingor, en med minst 5 olika sorters te (jag har i alla fall fyra olika sorters grönt te hemma just nu), minst 5 olika sorters kakor etc. Det får bli en vacker dag då jag har mycket mer plats hemma än vad jag har idag.

Det är inte svårt att hålla bra ordning bara man gör det på rätt sätt. Kourtney ä​r verkligen ett bra exempel på​ det.

Gillar