Förstorat Bröllopsfoto

I hallen ovanför trappen vill jag ha ett stort bröllopsfoto på mig och min man. Något jag faktiskt drömt om redan sen första visningen. Då hade vi inte gift oss än, men jag kunde se det framför mig; den där stora tavlan med den fina, lite dyrare ramen, precis över trappen… Vi skulle se så fina ut och vara så lyckliga. Problemet är väl vilket foto man ska välja att skicka iväg på förstoring, när vi har så grymt många fina foton att välja bland. Jag tackar våra duktiga fotografer för det. Det är svårt att välja vilken som är den absoluta favoriten.

Här gick vi nedför trappen till parken efter själva vigselceremonin. Kommer ihåg hur spännande just det ögonblicket var, för äntligen var själva ceremonin över och jag skulle få hälsa på alla gäster! Det jobbigaste med bröllopsdagen tyckte jag var att bara sitta på mitt rum i nästan 4 timmar medan jag blev sminkad och stylad, utan att få prata eller visa mig för folk. Visst var det lyxigt att bli fixad, och jag hade ju mina brudtärnor där (som agerade som assistenter) samt en mamma som tittade in lite då och då för hon var så nyfiken haha, men just det här att inte få välkomna folk, utan bara smygtitta vilka som kommit från mitt fönster… Därför var det här ögonblicket så speciellt för mig när jag äntligen fick säga hej!

De flesta av mina favoritfoton är tagna på bryggan. Jag älskar hur vattnet är blått, himlen är blå, och vi bara är vacka och lyckliga. Vi hade verkligen en sådan tur med vädret den där magiska dagen i augusti. 18 grader varmt och strålande sol – det kunde inte blivit en bättre sensommardag, eller bröllopsdag! Och jag tror det är vädret och omgivningen som gjorde alla bilder så perfekta med. Vi har nog bestämt oss för att det blir en “puss-bild” på bryggan som får pryda väggen ovanför trappen. Det är ett riktigt fint kort, samtidigt som jag kommer ihåg hur komiska dessa bilder var att fota eftersom vi fick stå så här i flera minuter så alla hann ta kort från alla möjliga vinklar haha… Det var inte den mest spontana kyssen i världen men det var härligt ändå!

Förutom det stora bröllopsfotot har vi självklart även en massa mindre foton från bröllopet, samt ett supersött kollage från min kusin. Inte bestämt var alla dessa ska få hänga än, men det löser vi. Trots att jag är ivrig och vill bli klar med hela lägenheten NUU, så försöker jag samtidigt att njuta av att inte ha allt färdigt. Har ju drömt om detta så himla länge; att få pyssla, inreda och klura vart allt ska gå. Precis som bröllopet var ett tecken på vår kärlek, är vårt hem också det. Jag vill att det ska synas och kännas i varenda rum hur jädra mycket vi tycker om varandra. Hur allt startade på en fest fö​r 6 år sedan och sedan hamnade vi här!

Gillar