Första inlägget

Gott nytt år!

I år tänkte jag blogga. Det kan vara roligt att samla alla minnen på ett ställe. Det är inget nyårslöfte jag har, men jag kommer nog vara ganska aktiv.

Jag har precis kommit hem från några underbara dagar i Sverige och Tjeckien. Skriver några inlägg om det senare. Just nu njuter jag av att vakna upp i min egna säng (fastän både min barndomssäng och hotellsängen var underbara såklart). Det är något speciellt med att komma hem från semestern och ta en dag till att bara packa upp, städa, tvätta och lata sig framför soffan. Jag brukar vara en expert på att få ut det mesta av min semester genom att åka hem några timmar innan jag börjar jobba. Men inte den här gången. Idag ser jag fram emot en lugn vilo/allt-i-allo dag först.

Jag brukade alltid ha långa och välplanerade nyårslöften när jag var mindre, men nuförtiden har jag inga alls, egentligen. Jag vill fokusera min drivkraft på att förbättra mig i mitt jobb (kanske till och med söka mig till något nytt), hitta en större lägenhet jag och min fästman kan investera i, börja vara mer aktiv i att sälja och köpa aktier, samt planera mitt sensommarbröllop. Dessa är inga direkta löften till mig själv, utan mer saker jag ser fram emot med 2017.

Dags att ta en kopp grönt te nu (fortfarande i sängen). Återkommer senare.

Gillar