Första glaset på terassen

Jag vet inte om det är på grund av omständigheterna med lockdown, och att världen förändrats det senaste året, men det känns som om vi väntat en eeeevighet på att bara kunna sitta ute på terassen igen. Det blir aldrig riktigt vår.

Igår kväll struntade vi i att det endast var 6 grader ute, och öppnade en flaska champagne på terassen i alla fall.

Det var kallt, men samtidigt faktiskt helt okej att sitta där i 20 minuter och dricka ett glas. Varför vänta på våren egentligen? Det är bara att köra på och göra det man vill i alla fall. På en vecka har jag spelat tennis medan det snöade, och druckit champagne ute på terassen i 6 grader. Jag visste i början av året att 2021 inte skulle bli som man tänkt sig - att ingenting skulle gå att planera. Så vi lever dag för dag, gör det vi kan, och har väldigt roligt i stunden.

Vi gjorde kycklingburgare till middag. Dessa är så sjuuukt goda. De smakar exakt som Burger King's Crispy Chicken, vilken var min favorit när jag var liten.

Till burgaren blev det brioche-bröd, french fries, lökringar, kokade grönsaker och KANTARELLSÅS. Jag har shoppat på Totally Swedish igen - den här gången en stor hemleverans.

Jag köpte bland annat välling som räcker i ett år, ramlösa och KANTARELLER. Är överlycklig att de hade just kantareller, som inte alls går att få tag på här.

Resten av kvällen tittade vi på den senaste säsongen av How To Get Away With Murder, drack mer champagne och jag provade även min mans lyxiga whiskey - neat. Fyyy vad vidrigt det var. Endast en liten smutt och man mår illa direkt. Vi hade i alla fall en riktigt rolig kväll.

Gillar

Kommentarer