Första arbetsdagen 2019

… Och så där snabbt var jag tillbaka på jobbet. Vi landade på Gatwick kl 22:30 igår, och var hemma en timme senare. När vi kom hem släppte jag ut marsvinen på golvet så de fick studsa av sig lite. De var så glada att se mig, och jag var så glad att se dem. Mina fina svin. Ser fram emot att leka och gosa med dem mer ikväll ❤️

Resan hem gick bra. Vi åkte från min bror vid 17:15, tog Netbus till Arlanda, checkade in, åt en baguette, och planet var i tid. Det blev en ganska skakig start då det var snöstorm ute, men resten av flygresan gick fort och jag lyssnade på två podcasts.

Utsikt när vi landade vid Gatwick.

Nyårsaftonen tillbringades hemma hos mamma och pappa med god mat (fläskfilé och potatisgratäng) och fyrverkerier med grannarna. Jag drack endast en liten flaska champagne på hela kvällen (vid tolvslaget), och det var någonstans där som jag bestämde mig för att sluta dricka. På en obestämd tid.

Champagnen var god, men jag har inte druckit mycket alls under julhelgen. Lite glögg, lite vin och lite champagne (verkligen med fokus på lite!). Ingenting i jämförelse med många andra. Alkohol är inget jag ser fram emot längre, och jag känner att min kropp mår så mycket bättre utan. Så 2019 blir nog ett nyktert år för mig 😊

Nu ska jag ta mig i kragen och jobba på kontoret i tre dagar; dagar då ingen annan jobbar, men kände att jag kunde spara dessa 3 semesterdagar till senare på året istället. Har inte haft över en vecka ledigt från jobbet på ett år, så julledigheten har känts tillräckligt lång för mig i alla fall.

Gott nytt 2019!!

Gillar

Kommentarer