Förbereder inför veckan med att sola

Har verkligen tagit vara på solen och värmen den här helgen, och fått ut det mesta av att ha en egen terass. Imorse satt jag i solen till och från mellan 10-13. Varvade solningen med att städa och klippa marsvinsklor. Jag måste vara världens bästa stepmom åt dessa söta lilla svin.
Har haft ett väldigt dåligt tålamod den här veckan, och när jag satt där i solen lovade jag mig själv att försöka förbättra det den kommande veckan. Jag har velat att allt ska gå fort (fortare än vanligt) och blivit irriterad för småsaker. Arbetsmiljön på mitt jobb är inte den bästa, men jag antar att folk gnäller, skvallrar och bara är allmänt irriterande på alla arbetsplatser. Jag kan inte ändra på andra, så jag får försöka ändra min inställning istället, och förbättra mitt tålamod.
Mina ben är alltid bruna på en helt annan nivå än resten av kroppen. Egenligen borde jag inte börja sola benen förrän i mitten av juli haha. Nu känner jag mig i alla fall lite fräschare. Älskar att vara lite brun. Är jag redo för en ny arbetsvecka nu? Suck, jag antar det. Det är bara att kämpa. Men först har jag kvällen kvar. Ska snart laga lite färskpasta!

Gillar