För mycket tv

Hej mitt i veckan! Ikväll efter jobbet blir det att titta igen en massa serier för mig, och lyssna på podcasts. Finns alldeles för mycket jag följer just nu, både serier och podcasts, så jag hamnar efter hela tiden. Jobbigt när det mest avkopplande i vardagen börjar stressa dig haha. På hösten tittar jag verkligen på alldeles för mycket tv. Det är så lätt krypa in under en varm filt med en kopp grönt te, och snöa in sig på den ena serien efter den andra. Gå i ide helt enkelt. Dessa är mina favoritserier just nu:

Keeping Up With The Kardashians

Detta program har varit mitt favorit-tvprogram i ett decennium nu. Den här familjen kan verkligen göra underhållande må-bra tv som man aldrig (i alla fall inte jag) tröttnar på. Kanske för att de är så många av dem, men det är alltid något spännande som händer i deras liv. Älskar att ta del av allt, och jag är så glad att de skrivit på hela 4 säsonger till. De kan gärna få hålla på och spela in sina liv i alla evighet. Jag kommer i alla fall fortsätta titta på varje avsnitt så länge jag lever.

Wahlgrens Värld

Ett annat må-bra program som jag också älskar att titta på är definitivt Wahlgrens Värld. Det gör mig verkligen GLAD. Hur lätt är det liksom inte att älska den här familjen och allt de gör? Speciellt eftersom de känns så himla äkta (till skillnad från Kardashians kanske…) Läser dessutom Biancas blogg varje dag, för finns det någon kvinna där ute just nu med bättre smak och stil?! Förutom mig själv då. Nej, jag tror inte det.

First Dates

Jag tittar aldrig på datingprogram egentligen, men First Dates kan jag inte få nog av. Jag bara älskar hela konceptet, speciellt eftersom det känns som om någon där bakom kameran verkligen tagit sig tid att hitta BRA matchningar. Det verkar absolut mer äkta än de flesta andra datingprogram som bara vill göra bra tv.

Stranger Things

Jag är inte lika tagen av det här programmet som min man är, men jag måste erkänna att säsong 2 är mycket bättre än första (hittills av det jag sett i alla fall). Första säsongen spenderade jag mest med att tänka “varför tittar jag ens på det här?” Jag valde att fortsätta titta för att min man ville det, och nu har jag kommit så långt att jag bara måste få reda på hur allt kommer sluta. Dock är jag säker på att serien kommer ha ett dåligt slut som de allra flesta overnaturliga thrillers på tv. Kommer ihåg The Dome som mamma tvingade mig att titta på för några år sedan. Den serien var så sämst, och förklaringen till varför allt blev som det blev var bara ännu sämre.

Family Guy

Jag gillar som sagt mest serier som får mig att skratta och må​ bra, och Family Guy är definitivt en sådan rolig serie om jag tittat på typ så länge jag kan minnas. Först var det min och min brors favoritserie, sedan tittade jag på det med mina housemates på universitetet, och nu med min man. Här i England kommer det ut nya avsnitt nu varje måndag. Bra, för jag har sett alla andra minst 60 gånger var, men de blir fortfarande aldrig dåliga. Det spelar ingen roll hur många gånger jag sett dem.

Gillar