Födelsedagspresenter till honom

Min man fyller 28 år den 18e maj, så jag har börjat tänka på födelsedagspresenter till honom. Jag hade några idéer sedan tidigare, men det kan också vara kul att titta tillbaka på vad jag gett honom tidigare år:

För två år sedan tog jag med honom till Regent Street och han fick välja ut något till sig själv. Det blev en plånbok från Tommy Hilfiger, och vi firade det med ett glas bubbel på en pub.

För tre år sedan blev det alltså en weekend i Bryssel i present. Oj, vad jag skulle vilja ge bort en resa i present i år igen. Det skulle ju vara lyxigare än någonsin, men också väldigt omoraliskt. Vi håller oss därför hemma ett tag till!

För fyra år sedan blev det en tårta och en flaska vin. Man ska aldrig underskatta en god tårta och en fin flaska vin - jag tycker det är jättebra presenter att ge bort. Kommer definitivt köpa både vin och tårta i år med.

Gick sedan igenom min gamla blogg för att hitta fler födelsedagspresenter från de tidiga åren i vårt förhållande, men gick off on a tangent när jag hittade det här inlägget istället:

Åh, jag blir så sentimental när jag ser gamla inlägg från universitetstiden. Det var en helt annan värld. För 8 år sedan tog jag alltså examen i företagsstrategi/ekonomi! Fantastiskt!

Om vi ska styra tillbaka till födelsedagspresenterna, så har jag hittills köpt tre presenter till min man. Först en waffle, toastie och panini-maker - jag ser så mycket fram emot att göra amerikanska våfflor till frukost på hans födelsedag. Det kommer han inte ha någon aning om. Jag har också köpt ett par solglasögon från Tommy Hilfiger, eftersom han nyss tappade sina gamla på en stenplatta, så de gick sönder. Glaset är lite grönaktigt, och jag tyckte de var riktigt häftiga pilotglasögon. Trivs han inte med dem, blir dem antingen mina eller så ger jag bort dem till min bror som garanterat skulle gilla dessa. Till sist köpte jag även ett cycling-kit med energy bars, vitamintabletter, proteinshakes, vattenflaska osv. Roligt att ha, i alla fall några, presenter redan fixade! Det blir det 10e året jag firar hans födelsedag, så det känns lite speciellt.

Gillar

Kommentarer