Födelsedagspresenter

Jag sov i 14 timmar igår och 10 timmar idag. Jag behövde det verkligen! Min fästman sa att jag såg helt död ut igår morse, så lät mig sova rätt länge. Drömde om att jag var hos frisören och satte i clip on extensions. Hade hunnit med halva huvudet när en röst sa; "are you gonna sleep all day?!" Det var min fästman haha och klockan var nästan 12. Ibland behöver man verkligen helger då man inte gör någonting förutom att vila och äta.

​Har börjat planera min fästmans födelsedag nu. Det är några veckor kvar men jag gillar att vara ute i god tid och vara väl förberedd. Jag älskar födelsedagar! Köpte precis första presenterna; ett personligt kort (han är väldigt noga med att han måste ha ett kort när han fyller år haha), och fem stycken roliga ölflaskor + glas. Inte hört talas om märket förut, men det blir nog väldigt uppskattat.

Har dessutom bokat bord på Buenos Aires; Den argentinska stekrestaurangen vi besökte på Alla Hjärtans dag. Dock bokade jag fredagen så vi kan dricka och njuta av helgen samtidigt, och på torsdagen när min fästman fyller år tänkte jag istället laga 3-rätters middag eller kanske 2-rätters och köpa en födelsedagstårta. Min fästman får bestämma vad han vill ha.

Tänkte också köpa en fin champagneflaska när det börjar närma sig, och kanske hitta på en till present? Dock vill jag inte köpa några mjuka paket i år; känns som jag alltid köper kläder till honom. Men ååh vad jag älskar att shoppa födelsedagspresenter! Ser verkligen fram emot att få tillbringa ännu en födelsedag tillsammans med min underbara fästman. Det blir faktiskt 6:e födelsedagen jag firar med honom! Den första kommer nognog dock alltid vara den som är mest minnesvärd. Det var nämligen den dagen vi blev tillsammans.

Gillar