Födelsedagspresenter

I skrivandes stund befinner jag mig i London, men i verkligheten borde jag vara i Sardinien just nu. Vet inte hur bra internet kommer vara i vår villa (det brukar alltid vara en kamp att ladda upp bilder utomlands), så jag valde att förbereda ett par tidsinställda inlägg. Tänkte visa lite prylar jag fick i födelsedagspresent nu när jag var i Sverige.

Jag hade inte önskat mig något speciellt när jag fyllde år, men jag föreslog inredningsprylar om någon kände för att ge mig något. Med undantag av min bror – vi brukar köpa märkeskläder åt varandra. Det här året fick jag en supersnygg tröja från FILA och Calvin Klein strumpor. Love it! Han har bra stil och vet vad jag tycker om. Behöver aldrig komma med några förslag.

Av mamma och pappa fick jag finaste, handgjorda flamingo-vinglaset och en roséflaska som jag visat förut. Fick även lite smått och gott gällande inredning. När jag ser något fint hos någon, säger jag alltid det. Jag är inte den som håller inne med komplimanger, men jag kommer ju inte ihåg precis allt jag sagt är fint. Mamma, pappa och min farmor lägger dock sådant på minnet, och i födelsedagspresent fick jag därför en massa prylar som jag tidigare sett och gillat. Alltså igen; love it!

Bland annat fick jag en tavla där det står “a meal without wine is called breakfast”. Ska bli så fin att hänga upp i vardagsrummet vid barskåpet. Fick även en silvrig prydnadsdetalj av farmor, som jag ska hänga på terassen. Hon har en likadan på sin altan och jag bara älskade den när jag såg den. Jag borde verkligen fokusera på att göra terassen mer mysig när jag får tid… Sedan kan jag aldrig få nog av iskubsformer i sillikon. Hjärtan, stjärnor, vanliga kuber, cirklar och nu också fiskar. Alltså snygga iskuber har varit ett måste den här sommaren när det varit så varmt. Kan inte dricka kranvatten utan is i längre.

Fick även pengar, chips och fler vinflaskor i födelsedagspresent. Förväntade mig inte så mycket saker eftersom min födelsedag blev så försenad med familjen, men väldigt glad och tacksam för allt.

Gillar

Kommentarer