Födelsedagshelgen i England

Jag har haft en bra födelsedagshelg. Den blev lite (eller mycket) overshadowed av fotbollen, men så är det ibland. Jag är van att fylla år när många är bortresta, det är Wimbledon, fotbollsvm eller något annat viktigt på schemat. Ska jag vara helt ärlig så gillar jag inte för mycket uppmärksamhet i alla fall, så jag har inte känt att jag måste stå i centrum hela tiden den här helgen heller.
I fredags, på min riktiga födelsedag, fick jag en vacker sommarbukett av min man, en flaska cava och ett fint kort. "My wife" - jag vänjer mig aldrig, men blir alltid så glad när jag tänker på att vi faktiskt är gifta. Han är allt jag velat ha i en man och mer ❤
Vi hade världens mysigaste kväll. Köpte hem thaimat och bara myste i evigheter ute på terassen. Vädret är verkligen tropiskt just nu. Igår blev det Sverige - England matchen hemma hos oss med några vänner (engelska), och sedan en födelsedagsgrillning hemma hos mina svärföräldrar.
Jag hejade såklart på Sverige och det var tråkigt att vi inte klarade det och tog oss vidare. Semifinal hade varit underbart. Samtidigt är ju England naturligtvis mitt andra lag, så Sverige kunde väl inte förlorat mot ett bättre land. Nu hejar jag på England istället, fastän jag samtidigt börjar bli så trött på allt fotbollstjat bland engelsmännen nu...

I alla fall var grillningen trevlig igår kväll med massor av champagne, och jag fick lite presenter i form av pengar och vinglas. Ah, behövde verkligen fler vinglas!

Gillar