Födelsedagshelgen

Det är dags för min födelsedagshelg!! På måndag fyller jag 29 år, och först tänkte jag "vad tråkigt att fylla år på en måndag..." Men sedan tänkte jag om att "wow, då kan jag faktiskt få fyra-fem födelsedagar istället för en." Jag tänker nämligen börja fira min födelsedag redan idag, fredag, och avsluta på tisdag kväll. Här kommer mina födelsedagsplaner:

* En mysig takeaway med min man. Jag har drömt om Kokoro och japansk mat sedan vi åt det senast, så jag förväntar mig mycket nudlar, dumplings och jag ska prova på deras sushi.

* Takeaway med min svärfamilj. Vi skulle egentligen grilla men jag är så trött på grillad mat just nu, och dessutom ska vädret bli dåligt. Så jag föreslog kinamat istället. Jag önskar jag kunde få fira min födelsedag med min familj, men då får väl svärfamiljen bli det näst bästa.

* Middag på EN RESTAURANG med min man. Ja, min födelsedagshelg kommer handla väldigt mycket om mat, men det är ju det jag älskar mest här i livet 😉 Vissa restauranger öppnar imorgon och vi har lyckats fått ett bord på tisdag kväll. Vilken lyx det ska bli efter 4 månader i lockdown!

* Brunch med vänner på terassen om solen skiner på söndag, vilket jag verkligen hoppas på.

* Presenter. Jag har redan sett Tommy Hilfiger kartongen som min man "gömt" bakom dörren.... Och jag har köpt mängder av smink till mig själv som kommer på måndag, på min födelsedag.

* Jag ska faktiskt jobba på min födelsedag, men hemifrån som vanligt. Dock ska jag försöka ta det väääldigt lugnt. Visst får jag jobba från sängen på min födelsedag? Om jag känner mig lika morgontrött på måndag som jag känt mig i flera dagar den här veckan, så tänker jag definitivt inte gå upp förrän efter 9.

Man fyller bara 29 en gång. Det här ska bli kul! Och så ska det såklart handla till 90% om mat, då är jag som allra lyckligast 😉

På bilden fyllde jag 24 (2015). Jag och min man njöt av min födelsedagsmiddag på The Real Greek i South Bank. Fantastisk mat och utiskt (igen, så handlade min födelsedag mycket om god maaat!)

Gillar