Födelsedagsgrillning

Man har inte blivit bjuden på många födelsedagsfester på sistone... Vad har man gjort för fel? 😉 Igår var det i alla fall min mans brors 26-årsdag, och vi åkte dit till svärfamiljen för en födelsedagsgrillning. Restriktionerna har ju lättat lite, och vi får besöka varandras trädgårdar.

Vi klädde oss supervarmt eftersom det skulle bli 10 grader och moln... Blev därför positivt överraskade när solen sken på oss under hela eftermiddagen. Det var visserligen bara 10 grader i skuggan, men i solen upplevdes det som betydligt varmare.

Min man grillade hamburgare och lite fläskkotletter. Till det blev det couscous, coleslaw och sallad. Det ser så vårigt ut på bilderna! Vi invigde svärföräldrarnas nya altandeck i mitten av deras tomt.

Jag tog med mig en stor flaska påskmust som jag köpte på Totally Swedish i Barnes för några veckor sedan. Alla gillade det, så det var väldigt uppskattat. Ahh, det smakade påsk.

När vi kom hem, efter tre timmar i solen, ringde jag upp min bror som befann sig hos våra föräldrar. De hade också grillat för att fira in påsken. Min bror (med min hjälp) fick sedan leta efter ett påskägg som pappa gömt haha. Tradition! Det spelar ingen roll hur gamla vi är, pappa bara måste gömma påskägg åt oss. Det var jättetrevligt att jag kunde vara med på telefon i ett par timmar, men nästa år hoppas jag att jag kan vara där på riktigt. 🐣

Gillar

Kommentarer