Födelsedag #6

I lördags fick jag fira min födelsedag med min familj i Sverige. Jag tror det blev födelsedag nummer 6 i år 😂 Min bror kom över till mina föräldrar och pappa grillade.

Det bjöds på en redig grillbuffé ute i trädgården. Pappa hade till och med satt upp ett partytält speciellt för oss. Vi åt friterade strips, grillad kyckling, grillad oxfilé, potatissallad, tzatsiki, en sallad gjord på vattenmelon och fetaost osv.

Det var så gott, och det var en måltid jag längtat efter länge nu. Ingen grillar ju lika bra som min pappa, så är det bara.

Det ser inte så ut på bilden, men vädret var soligt och härligt. Vi var ute hela dagen, och fastän jag redan har en fin bränna sedan tidigare, så fick jag definitivt en ännu bättre efter lördagen. Sol, grillning och kubb.

Jag fick även födelsedagspresenter. Ett par mysiga vita tröjor av mamma och pappa (älskar vitt!) samt trosor och choklad. Alla klädesplagg från Gina Tricot och Cubus, vilka är butiker jag gillar men ju inte kan shoppa från själv. Ett par Tommy Hilfiger leggings från min bror samt ett par Michael Kors sneakers! Så fina presenter.

Det var en härlig dag. En dag jag kommer leva på länge.

Gillar

Kommentarer