Födelsedag #2 & #3

Igår åkte vi till svärfamiljen för att fira min födelsedag. Vi drack prosecco och åt kinamat, och hade det jättetrevligt. Min mans brors flickvän kom sedan in med chokladbakelser till mig, alla sjöng happy birthday, och de hade till och med hittat en 2:a och en 9:a till ljus som jag fick blåsa ut. Vet inte när jag senast blåste ut ljus på min födelsedag. Blev så förvånad att jag glömde önska mig något haha. Så gulligt av dem.

Idag började jag och min man dagen med att spela tennis igen. Det var riktigt roligt att spela i regnskurar haha. Lite utmanande men uppfriskande på samma gång! När vi kom hem vet jag dock inte vad som hände... Jag hade inte varit i solen och jag hade druckit mycket vatten som vanligt, men plötsligt såg jag vita prickar för ögonen, fick ont i huvudet och blev så sjukt trött. Hann vila i en timme innan min vän kom över på brunch, och sedan mådde jag bättre. Blev alltså helt utmattad av tennisrundan idag, och fortfarande nu ikväll känns ögonen väldigt tunga. Det är som jetlag.

Min vän hade med sig en bukett rosa blommor till mig. Så fint! Vi satte oss sedan ute på terassen med varsitt glas mimosa (prosecco och apelsinjuice) medan min man lagade brunch åt oss. Lyxigt värre. Brunchen bestod av bagels med bacon och stekt ägg, samt pannkakor med jordgubbar och melon. Solen sken på oss och vi hade en underbar eftermiddag.

Vi pratade om allt möjligt. Sverigeresor, utlandssemester i Frankrike, jobb och mat. Det var som sagt riktigt trevligt. Nu är jag trött (fortfarande såå trött efter tennisen imorse!) så nu blir det en film med min man och soffhäng hela kvällen. En perfekt dag. Ännu en härlig "födelsedag"😉

Gillar

Kommentarer