Födelsedag #1

Min man kom hem till mig igår efter jobbet med en vacker blombukett. Jag såg också att han hade med sig ett kort och choklad, men antar jag får det på måndag. Han är så dålig på att gömma saker från mig 😂 Jag är inte en sådan person son letar heller, så det gör det hela bara extra komiskt.

Vita och rosa blommor - just the way I like it 🌸

Vi beställde sedan min favorit-takeaway just nu; Kokoro! Underbar japansk mat. Dagen till ära provade jag på deras teriyaki kyckling med nudlar. Åh, det var himmelsk gott! Så oerhört mättande, men så så värt det.

För första gången i mitt liv provade jag även på sushi. Det är väl dags nu när man fyller 29 😉 Bara tanken på rå fisk gör mig illamående, så jag beställde deras avokado rolls, bara för att få smaka på texturen liksom. What the fuss is all about. Jag tyckte det var gott, men tre bitar räcker gott och väl. Tror man skulle få ont i magen om man äter mer. Kallt ris liksom? Nää..

Beställde även in deras supergoda dumplings. Jag kan ju inte äta asiatisk mat utan att beställa dumplings! Soyasåsen som medföljer är också himmelskt god. Jag doppade min sushi i den med haha.

Efter middagen låg vi sedan mätta och tjocka i soffan och tittade på The OC och Celebrity Masterchef. Perfekt program att titta på när man är asmätt.

Gillar