Flying into 2020

Gott nytt 2020, från en väldigt trött och lite illamående Linda. Jag sitter just nu på kontoret igen, och dagarna har verkligen gått i ett sedan jag lämnade exakt denna plats för 13 dagar sedan. Det känns inte som om jag varit borta från jobbet en längre tid, samtidigt som jag hunnit med så mycket under dessa dagar av ledighet. Kan knappt komma ihåg allt. Det har varit en superhärlig jul och nyårshelg, fastän ordet "ledighet" inte gör det rättvist. Jag skulle behöva en semester från min semester... Här sitter liksom jag på jobbet, klockan 09:36, och känner mig redigt bakfull. Drack endast ett glas champagne igår kväll, så det är inte alkoholens effekt jag känner, utan tröttheten efter vad som varit fantastiska, men häktiska dagar. Jag har inte så mycket mer att ge nu.

Jag gick upp klockan 05:30 imorse för att köra min familj till busshållsplatsen, där de sedan tog bussen till Heathrows flygplats. Nu har jag fått det bekräftat att de sitter vid gaten och snart får gå på planet till Arlanda, så det känns skönt. Jag skriver några inlägg om vad vi hittat på under deras vistelse här lite senare. Först ska jag som sagt ta mig igenom den här arbetsdagen.

Jag har hostat en julmiddag, hjälpt till med två andra julmiddagar, hostat nyår och varit reseledare. Sprungit runt i Sverige och i England, och lyckats träffa och tagit ikapp lite förlorad tid med många nära och kära. Fastän jag känner mig lite sliten just nu, så avslutades 2019 och började 2020 i alla fall på bästa möjliga sätt.

Dessa vackra bilder är tagna under vår (hela familjens!) flygresa till England i måndags. Vi följde med solnedgången från Sverige hela vägen till England.

Välkommen 2020! Nu flyger vi in och landar i ett nytt spännande år och årtionde!

Gillar