Flygbiljetter över jul

Jag brukar vara den som alltid ligger steget före när det kommer till flygbiljetter. Har dock inte alls hunnit tänkt på att boka flygbiljetter över jul än (innan idag). Det känns fortfarande som om det är väldigt långt kvar till julen, och det är inget jag vill börja se fram emot alltför tidigt. Men tiden flyger verkligen iväg, och när jag nu fick tid till att titta runt efter biljetter är det som att det redan är försent. Plan är fullbokade redan, eller så ligger enkelbiljetter ute för £300 styck. Men va?!

Jag jobbar till fredagen den 21:a december, så jag var beredd på att det inte skulle bli några billiga biljetter för mig eftersom jag måste flyga så nära jul, men £300 för en enkelbiljett känns extremt. Betalade inte mycket mer för flyget till New York! Fastän jag föredrar att landa i Västerås (kan typ ta en promenad hem till min bror därifrån), så bor jag också​ ganska nära Gatwick på andra sidan. Snabbt som faaen bokade jag därför en flygbiljett imorse till Arlanda den 23:e december (för £150). Har ingen returbiljett än (inte bestämt hur länge jag ska stanna, om min man ska komma dit senare, eller hur vi ska göra), men det kändes inte lika stressigt att boka den just idag. Biljetterna precis innan jul bokstavligt flyger iväg dock.

Så jag kommer förhoppningsvis hem till Sverige lagom till mamma ska börja förbereda julskinkan. Hade velat varit där lite tidigare, men ibland får man inte ihop det bättre. Fick i alla fall tag i en biljett!!

Gillar

Kommentarer