Fler moments från Sverigehelgen

Att resa till Sverige fredag - måndag var precis det avbrottet jag behövde i vardagen. Här kommer lite fler bilder från min helg:
Vi köpte med oss MAX och åkte hem till min farmor och åt. Det blev en orginalburgare för mig den här gången, och chili cheese. Så gott.
Jag har ju varit hos min bror en del, och vi solade på hans balkong. Jag bokade den här resan för att jag ville få uppleva ett vackert höstsverige, men det var mer som en vinterhelg. -2 till 5 grader och det kom dessutom några flingor snö i fredags. Brr!!
Minnesstund på Allstar<3
Uncle T var på besök, och min pappa fick ett litet ölglas av honom...
Jag har varit till min mormor och fikat och gosat med hennes hund. Vi hann även gå en liten shoppingrunda på Erikslundsshoppingcenter precis innan jag tog flyget hem igen. Så mysigt. Precis som på den gamla goda tiden. Hon berättade också för mig om en trevlig gubbe hon brukar prata med när hon är ute och går, och undrade om hon skulle våga bjuda över honom på fika. JA sa jag, jag unnar henne verkligen lite sällskap.
Och jag har frusit/fryst(?) mest hela helgen. Jag förväntade mig verkligen inte att det skulle vara så här kallt, men det gör bara att jag uppskattar vardagen hemma ännu mer nu när är jag tillbaka. Det blir inte lika mörkt lika tidigt hos mig, och det är absolut inte lika kallt. Att landa i 15 grader på Stansteds flygplats igå​r var härligt. Nästa gång jag landar i Sverige är det jul, och då är jag mer redo för kyla och snö! 

Gillar

Kommentarer