Flamingo canvas

Det finns stora saker jag vill göra om i lägenheten (badrum och kök), och sedan mindre småsaker som jag skulle vilja "fixa med", gällande inredningen. Ett par tomma väggar som behöver ett lyft etc.
Nu när jag var i Sverige gick jag förbi dessa flamingotavlor. En av dessa hade varit perfekt i hallen på övervåningen. Vi har ju en grön canvas över trappen, då jag på något sätt bestämt mig att grönt är väldigt fint mot vita väggar och en vit trapp, så dessa skulle passa in så bra. Just hallen är fortfarande lite kal, och jag har många idéer för att ändra på det, men tyvärr inte riktigt hittat det jag är ute efter.
Kan ju inte frakta en sådan här tavla hela vägen till England. Den är alldeles för stor, och samtidigt är det en del av mig som vill inte vill bli helt klar med lägenheten heller. Jag gillar att planera och alltid ha något att se fram emot. Ta ett steg i taget. Jag har som sagt många idéer, men har samtidigt inte bråttom 😊 De flesta idéer uppkommer på söndagar också. Det är då jag har mest tid att ängna åt kreativt tänkande. Älskar söndagar. 

Gillar