Five Guys

Vi är sååå trötta efter bröllopet igår, så ligger under filten i soffan just nu, dricker grönt te och bara slappar framför tvn. Så skönt. Det blir en tidig söndagskväll.

Jag ville helst bara vara hemma hela dagen idag och slappa, men jag lovade min pappas vän för ett par veckor sedan att åka till Chelsea Megastore för att shoppa åt honom. Han hade £300 på sitt medlemskort att spendera innan sista juli, så jag shoppade loss ordentligt haha. Det var riktigt roligt att shoppa kläder för flera tusen kronor utan att betala ett enda öre. Min fästman köpte en Nike-keps till sig själv också.

Jag och min fästman tog bilen till Wimbledon och sedan tunnelbanan till Fulham Broadway. På hemvägen stannade vi sedan på Five Guys i Wimbledon. Världens godaste hamburgare? Jag tror nog det! Jag åt en cheeseburgare med sallad, pickles, svamp, paprika och bbq-sås. En liten strips till och Dr Pepper. Så gott.

Det är ganska dyrt för att vara en snabbmatskedja, men det är värt det, jag lovar. Eftersom det är amerikanskt är det stora portioner som gäller; tex så är en "regular" hamburgare en dubbelhamburgare, "regular" drink en large drink etc. Man måste också komma ihåg att momsen inte ingår i priserna - precis som i USA.

Det var en perfekt, sen lunch för två väldigt trötta (läs: bakfulla personer). Jag letade också efter en datorväska till min nya jobbdator, men jag hittade ingen jag gillade. Ska leta efter en online nu och sedan hänga tvätt. Mer orkar jag inte idag.

Gillar

Kommentarer