Fiskbullar och potatis

När jag var i Sverige i somras tyckte jag det var en suuuperbra idé att köpa med mig en burk med fiskbullar i dillsås hem. Så jag kunde laga det ihop med kokad potatis som på den gamla goda tiden, då jag brukade få det till lunch hemma hos mormor och morfar.
Jag älskade fiskbullar. Ingen annan (förutom mormor) verkade hålla med mig, men det brydde jag mig inte om. Därför kändes det självklart att köpa med mig en burk från ICA, nu när jag inte ätit det på minst 12 år.
Min man ville inte äta det här, så jag sparade burken tills nu, när han är i Madrid. Som när han äter chilli con carne, korv eller andra maträtter jag inte tycker om när jag är bortrest. Så vad tyckte jag då? Jo, jag blev riktigt besviken. Det var inte alls lika gott som jag kom ihåg det 😂 Antar att smaklökarna ändras på 12 år, men det var verkligen inget speciellt med dessa fiskbullar. Jag äter hellre fish cakes, gjorda på lax eller kolja. Nu, efter jag tvingat i mig hela burken, kan jag ju säga att jag troligtvis inte kommer köpa det här igen... Roligt hur man ändras.

Gillar