Fish taco

Helgen har bestått av att laga mat, mat och mer mat. Både jag och min man är taggade på att vi inte ska äta rött kött på hela månaden, inspirationen har flödat i köket och vi har kommit på så många matlagningsideer. Söndagsmiddagen igår bestod av fish tacos!

Jag är inte världens fan av fisk, men jag lär mig att äta det mer och mer. Så jag valde att göra fish tacos på friterade torskfileer. Jag skar upp dessa i mindre bitar och stekte de sedan i avokadoolja.

Sedan serverade jag de vanliga tacosgrönsakerna till; isbergssallad, gurka, paprika, ost, fetaost, guacamole. Till det; hårda tacosskal och mjuka tortillabröd. Men den bästa och viktigaste ingrediensen i fish tacos är nog ändå (förutom fisken såklart)... MANGO!!

Det blev så sjukt gott. Jag visste att jag skulle gilla det här receptet, men det smakade ändå över förväntan. Den friterade fisken tillsammans med mango och guacamole alltså... Jag kan äta det alla dagar i veckan! Vågar jag till och med säga att det här var godare än "vanlig" tacos?

Jag arbetar på kontoret idag och ser fram emot min tortillawrap som jag ska äta till lunch senare idag. Vi har även rester kvar hemma till dagens middag. Mmm. Jag har tyckt tacos varit tråkigt nu i några år, så det här var precis den förändringen jag behövde - att byta ut köttfärsen mot fisk, och lägga till mango. MYCKET färsk mango.

Gillar