Fish n chips

Igår kväll blev det en väldigt enkel middag, nämligen fish n chips från vår lokala fish n chip shop; Moon House! Vi har väldigt nära dit redan, men när vi flyttar om ett par månader kommer vi ha ännu närmre. Nästan bara rakt över gatan haha. Kommer väl hänga där hela tiden då.

Nej då. Fish n chips har aldrig varit en storfavorit för mig. Eller jo, inget kunde slå Saffet's fish n chips med remouladsås i Västerås när jag var liten (nerlagt nu), men fish n chips i England har jag aldrig tyckt varit en höjdare. Mest för att jag föredrar fries före chunky chips alla dagar, men också för att det är en väldigt enkel rätt. There's not much to it när det finns annan snabbmat att välja på?

MEN mitt tycke för fish n chips går verkligen upp och ner hela tiden. Just nu är jag inne i en period då jag tycker det är supergott igen (hade en sådan period på universitetet med). Så middagen igår var perfekt. Jag tycker om att laga mat och älskar grönsaker, men ibland vill man bara äta onyttig snabbmat och den här veckan känner jag verkligen för det haha. Äta en massa chips, godis och dricka coca cola eller dr pepper. Mmm det är jag värd.

Gillar