Fin blondin

Idag fyller min pappa år, så vi ska fira honom ikväll när han kommer hem från jobbet. Han har byggt Steam Hotel i Västerås, så han skulle få gourmetlunch där på sin födelsedag. Jag försökte bjuda in mig själv med, men det gick inte hans chef med på haha.

Istället har jag tillbringat förmiddagen hos frisören. Äääntligen har jag blekt håret! Jag lät ju min naturliga hårfärg växa ut rejält i 1,5år, eftersom frisörbesök känts som en lyx jag inte behövt det senaste året. Men det var riktigt, riktigt skönt att fixa sig idag. Jag älskar ju att vara ljust blond och fräsch. Då känner jag mig verkligen som allra finast.

Det tog 3h att bleka kalla, blonda slingor i hela håret, samt klippa och styla håret. Och jag är så nöjd över resultatet! Eftersom jag inte bott i Sverige på ett tag har jag heller inte fixat håret i Sverige. Men jag har alltid känt mig nöjdare när jag gått till en svensk frisör. Den här gången provade jag därför på att gå till Hallsta Hårcenter som min mamma varmt rekommenderade. De var verkligen jätteduktiga.

Tänker definitivt gå tillbaka dit och bleka slingor igen. De var unga och kunniga, och visste exakt hur jag ville ha det. Samtidigt var de inte så dyra. I England måste jag betala ca £250 för klippning och blekning. Här betalade jag 1800kr. Perfekt! Nu ser jag fram emot att fira pappa ikväll. Jag och min bror har köpt en massa presenter till honom, bland annat en uppblåsbar lounge, en brandsläckare han ville ha, Nandossås från England, chips från England etc etc. Det kommer bli en trevlig kväll och jag är så fin i håret!!

Gillar