Fem snabba

1. Jag är väldigt tävlingsinriktad i det mesta. Det handlar inte så mycket om att jag ska vara bättre än andra människor, utan mer om att tävla med mig själv. Att hela tiden försöka förbättra mig själv, mitt liv och vara mitt bästa jag. Men ja, jag älskar såklart att vinna i spel också 😉

2. Jag blir inte ofta avundsjuk på andra människor. Träffar jag någon som tex har den där chanelväskan jag alltid drömt om, så blir jag inspirerad istället för avundsjuk. Jag tycker man lär sig något om sig själv varje gång man "avundas" någon annan. Man lär sig vad man själv kanske strävar efter eller borde jobba på.

3. Jag går i stickade tröjor året om. Jag älskar stickade tröjor; det finns inget bättre att ha på sig hemma på morgonen, på kvällen, så fort man är inomhus. Eller utomhus en kylig kväll. Jag fryser lätt, och går ofta inte runt i kortärmat (utan att ha en stickad tröja i närheten) om det inte är över 25 grader ute.

4. Jag är ganska märkesfixerad. Både på kläder, skor, väskor och inredning. Det är saker som man oftast inte "behöver " utan "vill ha", och därför tycker jag man ska vara smart med sina inköp, tänka hållbart, minimalistiskt och vad man faktiskt kommer kunna använda under en längre tid. Därför köper jag en väska från Michael Kors istället för H&M. Jag tänker att är jag inte beredd att betala minst en tusenlapp för ett par skor eller en väska, så vill jag inte ha det tillräckligt mycket i alla fall.

5. Det jag vill göra mest av allt i hela världen just nu är att ha en mamma-dotter dag med min mamma. Gå på stan, äta en god lunch, ta en drink vid Mälaren och prata om allt och ingenting. Så glad att vi fortfarande kan prata om allt och ingenting på telefon, men jag vill träffa henne i verkligheten nu. Ge henne en stor kram bara för att hon är min fina, underbara älskade mamma. Jag hoppas och tror att vi ses snart.

Gillar

Kommentarer