Februari, summerat

* Ännu en månad i lockdown har passerat. Konsten att överleva situationen (att enbart få gå en promenad om dagen, att endast få träffa min man i verkligheten) är att inte tänka på det så mycket. Definitivt inte jämföra sig med andra som hänger med vänner, går på restaurang eller till och med bara sportar inomhus. Min tid för nya äventyr och upplevelser är verkligen inte nu, det har jag förstått, men den tiden kommer. Min tid kommer. Tills dess håller jag ut.

* Vintern kom hit i en vecka! Har inte varit med om en hel vecka av snö och minusgrader i England sedan mitt första år på universitetet i Portsmouth. Det var mysigt, vackert och uppfriskande faktiskt.

* Alla Hjärtans Dag var en supermysig dag och den bästa dagen på året, hittills. Jag fick rosor av min man, ett sött kort, samt en rosa Michael Kors-klocka från deras Valentine collection. Så fin!! Blev verkligen så bortskämd. Vi åt sedan en Valentine's meal deal från mataffären, vilket var väldigt lätt att laga, gott, och helt klart underskattat.

* Min man hade sin vanliga semestervecka (sportlov), och som om alla hjärtans dag inte var nog, blev jag ännu mer bortskämd av min man just då. Han lagade mat hela veckan, och han är ju fantastiskt duktig i köket. Jag fick Medelhavskyckling, paella och laxburgare bland annat. Ser liksom redan fram emot hans nästa semester, så han har tid att laga mer mat åt mig haha.

* Jag har blivit en expert på att göra chokladbollar. Tycker ju inte om att baka (tycker det är så mycket svårare än att laga mat), men jag har insett att jag kan om jag vill. Jag tror starkt på att man ska baka något 5 gånger innan man säger att man inte kan. Jag vet inte hur många gånger jag gjort chokladbollar den här månaden, men för ett par dagar sedan blev det även chokladbollsmuffins (bild ovan). De blev perfekta DIREKT.

* Jag tackar till sist allt jobb den här månaden som fått mig att känna mig on top of my game. Samt alla fina samtal med vänner och familj på zoom och whatsapp, som också tagit mig igenom den här sista vintermånaden i lockdown.

Gillar

Kommentarer