Favoritparfymen

Min absoluta favoritparfym är Armanis Si. Jag älskar den doften på alla sätt och vis; den är verkligen jag. Min flaska började ta slut för flera veckor sedan, och sedan dess har jag försökt att vara extra sparsam. En liten flaska kostar nämligen £57 och en stor £75. Inga pengar jag vill slänga ut på en parfym just nu.

Men min underbara fästman valde att köpa en flaska till mig igår, som en liten för tidig födelsedagspresent. Vi var inne på Debenhams och prövade parfymer i 15min (länge för att vara jag!!) innan jag bestämde mig. Jag provade nämligen lite andra parfymer också, från bland annat Valentino och Calvin Klein. Favoriten är dock fortfarande Armanis Si.

Den här gången valde jag dock en ny version; Si Intense. Gillade den jättemycket, och det är roligt att kunna variera lite fastän det fortfarande är samma märke. Armani kommer nog vara mitt favoritmärke på parfymer väldigt länge. Jag tror jag nämnt förut att min fästman alltid hade Armani på sig när vi först lärde känna varandra, och sedan dess har jag älskat det. Både på honom och på mig.

Gillar