Favoritmaten just nu

För en månad sedan berättade jag om hur mycket jag älskar plockmat, och tapas på sommaren är något av det bästa jag vet. Det kanske har att göra med att kall mat lockar väldigt mycket när det är varmt, men jag kan leva på potatissallad och baguette med Salami Milano just nu.

För ett par dagar sedan dukade vi upp ute, med spansk tortilla, potatissallad, oliver, hummus och crudites, baguette, chark... Den perfekta tapasmåltiden. Älskar att sitta i solen och bara småäta i timmar. Tyvärr kom den enda regnskuren vi haft på en månad precis då, så vi fick springa in med all mat och äta inne istället, medan regnet öste ner på rutorna. Så mysigt det med.

Jag kan inte bestämma mig för vad jag gillar mest på tallriken, men marinerade oliver med fetaost ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Om jag fick lov att välja mellan att endast äta chips och godis eller oliver livet ut, så väljer jag självklart oliver. Det är det bästa snackset som finns!

Jag har också den stora turen att ha lite potatissallad kvar till lunch idag. Ingen sommar utan en god potatissallad. Helst varje dag! Nu kallar jobbet.

Gillar

Kommentarer