Färgklickar

Välkommen fredag! Det ska bli härligt att jobba undan det sista för den här veckan, och sedan ta helg. Mina planer ikväll är att jag vill videosamtala med mamma och pappa, och sedan gå till tennisplanerna och spela en timme innan regnet kommer.

Vardagsrummet just nu är en riktig färgklick. Jag har köpt gula rosor som riktigt lyser upp rummet. Jag var inte riktigt redo att släppa påsken med alla gula påskliljor, så jag hittade i alla fall lite gula rosor att ställa i min vackra vas på soffbordet.

Jag vill ha vasen på det stora bordet, och min man på det lilla (han skyller på att han inte ser tvn...). Så vi går runt här hemma och byter plats på vasen lite hela tiden. Men den är så fin, var den än står!

Vi har alltså röda detaljer på kuddarna och gula rosor i vardagsrummet just nu - vem är jag? Helt plötsligt har jag börjat gilla färg igen (jag skyller på att det är vår), och det är just den här anledningen till varför man ska välja neutrala, jordnära färger på väggar och möbler i sitt hem. Det spelar då ingen roll vilken färg man sedan använder sig av på små, temporära detaljer - allt passar in och det blir fortfarande så fint och mysigt.

Nu ska jag ta lunch på terassen. Jag måste ta vara på solen innan den försvinner.

Gillar