Fajitas

En god, lätt och helt klart underskattad maträtt att laga på vardagarna, är fajitas! Jag lagade detta igår, och eftersom jag alltid ser till att göra 4-6 portioner, så har vi rester kvar att äta även ikväll. 😊

Jag steker kyckling tillsammans med en fajitamix från Old El Paso. Igår blev det bbq-smak. Jag blandar i halva mixen innan jag tillsätter hackad svamp och paprika. Lagar man mexikansk mat MÅSTE man ha i paprika, tycker jag. Det är ju så gott med stekt eller grillad paprika!

Igår blev det fullkornstortillabröd till wraps. Jag ställde sedan fram skålar på bordet med riven ost, sallad och gurka, samt guacamole, sour cream och salsa. Värmde även en påse Uncle Ben's Golden Vegetable-ris som vi delade på. Igen; så enkelt, men så gott!

Marsvinen blir också så glada när de får äta paprikaresterna. Jag hade inte stenkoll på dem igår när jag lagade mat, så när jag kom i vardagsrummet var det någon som satt på min matta och åt röd paprika!!

Jag nämner inget namn, men... Tur att jag har en bra mattrengöring. Jag har kommit en bit på vägen sedan vi köpte den här mattan för tre år sedan. Då vågade jag knappt ha besök eftersom jag var så rädd att någon skulle spilla och förstöra min matta. Sedan dess har jag spillt rödvin, marsvinen har ätit röd paprika... Ja...

Gillar

Kommentarer