Favoriter

Favoritsminket: Jag älskar Loreal’s Perfect Match Foundation som jag använt väldigt länge (i 8/9 år tror jag). Jag är inte så intresserad av smink, så hittar jag något jag riktigt tycker om använder jag det forever and ever liksom.

Favorit i badrumsskåpet: Loreal’s Sublime Bronze brun-utan-sol. Är fortfarande riktigt brun på kroppen efter Palma, men färgen i ansiktet försvinner alldeles för fort. Så där behöver jag lite hjälp på traven några gånger i veckan. Mår bäst när jag är brun.

Favoritfärg: Rosa och vitt. Men på inredning ska det helst vara grått, brunt och svart. Jag gillar alltså neutrala färger med lite inslag av rosa.

Favoritplagget: Min lila, stickade tröja som jag fick i present innan vi skulle resa till Prag. Tjockaste, varmaste klädesplagget jag har och jag har redan börjat använda det i september… Det här kommer bli en lång vinter!

Favoritskor: Mina nya svarta ankleboots som jag köpte i Sverige förra månaden. De är verkligen så sköna och bekväma, och passar både till vardag och helg. Hoppas de är av bra kvalite också, och håller hela vintern, eftersom jag använder dem precis varje dag just nu!

Favoritväska: Jag använder min LV väska mycket, men den börjar bli lite sliten… är sugen på en äkta Valentino som matchar min plånbok, men jag är samtidigt inte sugen på shopping just nu. På vintern tycker jag dessutom det är skönt att inte använda väska över huvud taget, utan bara använda fickorna på kappan/jackan istället (om man inte behöver ta med sig så mycket).

Favoritparfym: Armani’s Si och Si Intense. Armanis parfymer är verkligen de absolut bästa i världen, både för män och kvinnor. Har inte luktat på någon Armaniparfym som jag inte älskat direkt, och sedan fortsatt att älska i flera år.

Favoritbutik: Jag shoppar inte speciellt mycket. Har alltid sådana stora ekonomiska mål att jag inte alls känner för att lägga pengar på kläder eller prylar just nu, och går därför oftast inte omkring i butiker. Men köper jag något klädesplagg blir det oftast internetshopping och MissGuided.

Favorittrend: Jag hänger inte alls med i trender, så jag har ingen aning om vad som är “trendigt” just nu. Jag går bara min egna väg helt enkelt. Är det trendigt att äta vegetariskt? I så fall kanske det är min favorittrend. Att tänka mer på djuren och inte överkonsumera kött.

Favoritspel på telefonen: Farm Hero… Det började som något jag bara laddade ner för att inte ha tråkigt på planet (över ett år sedan) och nu är jag på nivå 1149 (en super hard level som tar år och dar att klara). Jag spelar inte varje dag men när jag väl gör det kan jag bli fast i en timme!

Favoritlåt: Marching Bands (Vanze Remix) med Neon Dreams & Kardinal Offishall. Viktigt att det är remixen också, för jag tycker musiken verkligen bara gör låten ännu bättre.

Favoritfilm: The Great Gatsby (nya versionen med Leo DiCaprio) är alltid min favoritfilm, och jag tror den kommer fortsätta att vara det väldigt länge. Önskar man kunde gå tillbaka i tiden och se den igen på bio, för första gången liksom. Den var så grym.

Favoritapp: Förutom Farm Hero, Dplay tror jag. Jag gillar att se på svensk tv ibland, och just nu följer jag flitigt med i Wahlgrens Värld. Det fungerar inte för mig att titta på datorn (för att jag befinner mig i England), men på mobilen går det bra (hittills i alla fall).

Favoriträtt: Strips, spenat och bearnaisesås. Jag behöver inte så mycket mer här i livet haha. Jag älskar ju mat, men ibland är det som är enklast det absolut bästa. Bearnaisesås är jag till exempel helt galen i och har alltid varit det. Spenat har jag blivit obsessed with på senare tid.

Favoritdryck: Grönt te. Favoritsmaken just nu är kokosnöt och mango, men alla smaker från Twinings är helt underbara. Får jag en kopp grönt te om dagen så mår jag bra! Älskar hur det värmer upp kroppen inifrån, speciellt eftersom jag alltid fryser.

Gillar