FA-Cupen

När FA-cupen knackar på dörren måste man ju gå, eller hur! I lördags spelade Carshalton Athletics mot Boston United i första omgången av FA-cupen, och eftersom det är vårt lokala fotbollslag var det självklart att vi skulle dit och supportra dem! Ett par vänner följde med, och vi tog oss till arenan i ösregn.
När vi kom fram till arenan, en halvtimme innan avspark, var det redan en lång kö in! Vi har annars kommit dit 10min innan och inte alls behövt köa. Det kändes i luften att det var en stor match på gång.
Bortafansen hade till och med rökbomber med sig in, och vi som alltid kunnat dricka öl och vin på sidan av planen, fick den här gången bara dricka inne i baren. FA-cupsregler.
Det brukar vara ca 300-600 personer på Carshaltons hemmamatcher, och just den här dagen blev det besöksrekord. Trots mycket regn och kyla så var det hela 1,800 pers där! Det märktes att arenan var väldigt full. Det blev varken någon hamburgare eller drink för oss, då kön var alldeles för lång, konstant.
Resultatet då? Tyvärr vann Boston med 4-1 och Carshaltons FA-cupsresa var över innan den knappt börjat. Det var nära att bli 2-2. Riktigt nära. Men när Carshalton pressade på allt de hade (och alla spelare var uppe på andra planhalvan) passade Boston på och göra två mål i 91:a och 93:e minuten. Aj. Det var trots det en trevlig match att titta på, och så mysigt att det sedan bara var att springa hem efteråt (tog 5 minuter) och värma sig inne med en stor kopp grönt te.

Gillar

Kommentarer