Ett par chillade dagar

Efter att jag varit hos min bror i ett par dagar, tillbringade jag sedan de sista dagarna på min sverigevistelse hemma hos mamma och pappa.
Jag blev välkomnad med en flaska rosé.
Det var 28 grader ute och jag kunde sitta i solen! När jag steg av flygplanet i onsdags kändes det verkligen som om jag landat vid medelhavet. Vädret under mina dagar i Sverige kunde inte varit bättre.
Sedan ringde min faster och sa att hon kommer vara med på nyheterna från Sweden Rock Festival i Blekinge. Så vi bänkade oss framför tvn, och väntade på vad vi trodde var "bara" en intervju. Istället visade det sig att min faster och hennes man gifte sig, precis där och då, i live-tv!! Vad roligt!
Vad mer har jag gjort under mina dagar med mamma och pappa? Vi har cyklat runt lite överallt, ätit thaimat på campingbadet, träffat lite släktingar - och jag provade en Mars glass, som jag inte sett i England ännu (men den borde finnas där med).
Vi har druckit öl och vin i solen, och bara njutit av det varma sommarvädret. Självklart har pappa även grillat åt oss.
Jag och mamma har druckit vin tillsammans!!
Och det bästa av allt är väl att solen aldrig går ner. Det här är himlen hos mamma och pappa klockan 01:00. Så härligt. Det var varit riktigt mysigt med ett avbrott i vardagen, att få träffa många igen och få uppleva lite av sommarsverige. Om 6 veckor kommer jag tillbaka för lite mer svensk sommar!

Gillar

Kommentarer