Ett långt inlägg om helgen som varit

Jag och min man firade 8 år tillsammans i lördags. Vi firade det med en stor engelsk frukost ute på terassen.

Och det blev även lite inslag av fransk frukost, då vi också moffade i oss croissants med jordgubbssylt. Om vi blev mätta efter den frukosten!

Mormor planterade blommor som hon köpt. Då betyder det att sommaren är här på riktigt.

Och mamma och pappa fyllde deras pool. Fastän jag bor så långt borta har jag en väldigt fin och stark relation med min familj. En finare relation än många andra som kanske bor 10min ifrån sina familjer. Det är jag så enormt tacksam för, att vi alltid hörs av varje dag och fortfarande delar allt i livet tillsammans.

Seriöst; det finns 2 saker i mitt som jag är lite extra stolt över.

1. Min underbara relation till min familj.

2. Att jag är ekonomiskt oberoende och alltid klarar mig själv.

Jag gjorde en mani-pedi på båda mina svin, vi har spelat tennis och tagit soliga promenader.

Och jag och min man beställde junkfood från Finnigans. Det var min mans mormors favorit fish n chip shop, och vi kände för att äta det och hedra hennes minne. Den sista gången jag såg henne var faktiskt i januari då vi köpte med oss fish n chips hem till henne. Jag valde dock att äta en fiskburgare den här gången, med peri peri strips och nuggets. Så gott.

Igår var det morsdag i Sverige, och jag köpte dessa roliga konservburkar till mamma med frön. Vi både har fått dille på att så frön haha (vad annars kan man hitta på under dessa tider?!) så det var en present hon verkligen uppskattade.

Jag kunde inte fysiskt närvara vid morsdagslunchen, och missade tyvärr pappas grillade kyckling. Men jag är som sagt alltid närvarande ändå via telefonen och jag hoppas ju att jag kan resa dit och hälsa på någon gång under de nästkommande månaderna 😊

Gillar

Kommentarer